Siirry suoraan sisältöön

Valmentaja Heidi Kuusisto

Olen Heidi Kuusisto, liikuntaneuvoja ja sertifioitu äitiysliikuntavalmentaja sekä ryhmänohjaaja. Toimin Kuusamon Hyvinvointikeskuksen valmentajana tarjoten henkilökohtaista liikunta- ja ravinto-ohjausta sekä äitiysliikuntavalmennuspalveluita!

Heidi aloitti Kuusamon Hyvinvointikeskuksen valmentajana elokuussa 2021

Vapaa-ajalla olen vilkkaan taaperon äiti, entinen EM-tason Brassijiujitsu/lukkopainija sekä tätä nykyä fitnessurheilija, jossa kisatavoitteet on asetettu vuoden 2022 alkuun. Kilpataustaa löytyy myös voimanostossa.

Tullaksesi valmennukseeni sinun ei suinkaan tarvitse olla kilpaurheilija! Valmennus toteutetaan aina lähtötasosi ja tavoitteesi huomioonottaen, juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Olit sitten vasta etsimässä itsellesi mielekästä liikuntamuotoa, haluat ylläpitää ja kehittää liikunnan osuutta arjessasi tai jo aktiiviliikkuja joka kaipaa haastetta, tavoitteesi ovat yhtä arvokkaat. Valmennusfilosofiaani kuuluu perusteltu tekeminen ja liikunnan näkeminen palkintona. Kaikki liike on hyvää liikettä ja yhtä oikeaa tapaa ei ole! Vahvuuksiani ovat yksilön tarpeita palvelevan liikuntakokonaisuuden laatiminen sekä tekemisen soveltaminen elämäntilanteiden muuttuessa.

Valmentajana olen rempseä ja avoin persoona, mutta määrätietoinen ja vaativa unohtamatta matkassa naurua ja huumoria. Teen tätä rakkaudesta liikuntaan ja hyvinvointiin, ja yksi suurimpia palkintoja minulle valmentajana on nähdä ihmisen löytävän liikunnan ilo hänelle mieluisan liikuntamuodon parissa osaksi elämäntapaansa, motivoituvan ja saavuttavan tavoitteensa.
Jos sinua kiinnostaa kuulla lisää palveluistani tai kysymyksiä heräsi, voi minua tulla moikkaamaan tai lähestyä soittamalla ja/tai sähköpostilla.

Valmennuksiin voit perehtyä lisää tuotekaupasta

 

Heidi Kuusisto

puhelin: 0442062270

sähköposti: valmentajaheidikuusisto@gmail.com!

 

Kuusamon Hyvinvointikeskus tarjoaa liikunta ja hyvinvointipalveluja Kuusamossa