Jumpat

Hyke jumpat

Jumppaan tai kuntosalille pääset kertakortilla, sarjakortilla, kuukausikortilla tai kausikortilla. Samalla kortilla voit valita oman liikuntamuotosi kattavasta tarjonnasta.

 • Rekisteröidy asiakkaaksi
 • Osta verkkokaupasta voimassa oleva kerta-, sarja-, kuukausi,- tai kausikortti
 • Saat kortin postissa -tai nouda se toimistosta aukioloaikoina
 • Varaa paikkasi jumppaan kalenterista
 • Tullessasi kuntosalille tai jumppaan, ilmoittaudu eteisessä asiakaspäätteellä
 • Korttisi toimii myös pukukaapin avaimena
 • Käytä sisäkenkiä/-tossuja

Jumpissa on noin 30% ”WALK IN” paikkoja, joihin voi ilmoittautua paikan päällä, asiakaspäätteellä. Asiakaspääte sulkee ilmoittautumisen tunnille, kun paikat tulevat täyteen. Paikkoja on rajoitetusti.

Ryhmäliikunnan pukuhuoneet ovat yläkerrassa, jumppasalin vieressä. Alakerran pukuhuoneissa on mahdollisuus suihkuun.

Ryhmäliikunta-varausten peruutukset on tehtävä kolme tuntia ennen tunnin alkua. Peruutuksen voit tehdä verkkopalvelussa. Kolmesta peruuttamattomasta tunnista korttisi menee kiinni. Kortin avaus maksaa 10€.

 • Jumppatunnille tullaan hyvissä ajoin (ja iloisin mielin)
 • Kuuntele ohjaajan ohjeet – toimi sen mukaan
 • Jos hikoilet kovasti, ota oma hikipyyhe jumppaan mukaan
 • Tunnin loputtua vie käyttämäsi välineet paikoilleen, pyyhi matot

Pidämme oikeuden muuttaa jumppakalenteria, esimerkiksi ohjaajan sairastuessa. Ilmoitamme etukäteen ilmoittautuneille mahdollisesta peruuntumisesta sähköpostilla. Emme korvaa peruuntunutta jumppaa asiakkaalle.

Kalenteri

Maanantai 10.5.

Perjantai 14.5.

  Lauantai 15.5.

   Sunnuntai 16.5.

     

    Core treeni

    Kaikille soveltuva keskivartaloon keskittyvä treeni. Selälle liikkuvuutta, syviä vatsalihaksia, hyvää ryhtiä. Alkuun lämmittelyä ja liikkuvuutta, välissä tehokasta lihaskuntoa, loppuun rentoutus. Mukaan mukavat jumppavaatteet.

    Kehonhuolto

    Kehonhuolto-tunti on rentouttava koko kehoa huoltava venyttelytunti. Tunti koostuu kehoa huoltavista ja venyttävistä liikkeistä, jotka parantavat liikkuvuutta ja palauttavat muusta harjoittelusta

    Club Virtual sisäpyöräily

    Alakerran sisäpyöräilysalissa on virtuaalinen ohjaus aamusta iltaan. Reittejä on valittavissa Suomen ja Englannin kielellä. Club Virtual sopii täydellisesti kaiken tasoisille kuntoilijoille. Niille, jotka eivät ole koskaan osallistuneet pyöräilytunnille aikaisemmin tai niille, jotka haluavat opetella tai parantaa tekniikkaansa. Jokainen määrittää itse omat vastuksensa, joten harjoittelu on helppoa ja vaivatonta. Ohjaaja näytöllä opastaa ja antaa vinkkejä harjoituksen läpiviemiseksi. Harjoitus loppuu aina pieneen venyttelyyn ja pyörien kuivaamiseen hikisen harjoituksen jälkeen.

    Latinmix

    Tanssillinen tunti latinalaisen musiikin rytmiin. Vauhtia ja menoa sekä tanssillisia askelsarjoja. Syksyllä opetellaan askelsarjoja, joita kehitellään kauden edetessä.

    Kiertoharjoittelu

    Circuit training on 55min kestävä lihaskuntotunti. Tunnin alussa on helppo alkulämmittely ja lopussa loppuverryttely. Tunnilla tehdään erilaisia lihaskuntoliikkeitä siirtyen paikasta toiseen.

    Tunti sopii niin vasta-alkajille kuin kauemmin treenanneillekin, sillä tunnin tehon päätät sinä!

    Kuntosalin laiteopastus

    Noin 1h kestävä opastus kuntosalin painopakka laitteisiin ja Hyvinvointikeskuksen palveluihin. Opastus toteutetaan ryhmässä, jossa ohjaaja näyttää keskeisimmät säädöt ja periaatteet laitteiden toimintaan. Opastuksen jälkeen on omatoimista kokeilua. Tule tutustumaan. Saat kuntosalin perusohjelman itsellesi, jolla pääset alkuun.

    Käyttö- ja toimitusehdot | Laskutusosoitteet

    © Kuusamon Hyvinvointikeskus Oy | Sivusto Davas