Kuntosalin säännöt sekä käyttö- ja toimitusehdot

Kuusamon Hyvinvointikeskus Oy myy palveluja ja tuotteita verkkokaupassa osoitteessa www.hyvinvointikeskus.fi .  Voimassa 29.7.2015 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA­­

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pid­ätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

REKISTERÖITYMINEN

Verkkopalvelun käyttäminen vaatii rekisteröitymistä Kuusamon Hyvinvointikeskuksen verkkopalveluun. Rekisteröitymisen yhteydessä tulee hyväksyä Kuusamon Hyvinvointikeskuksen säännöt sekä käyttö,- ja toimitusehdot. Rekisteröitymisen jälkeen asiakas voi ostaa verkkokaupassa myytäviä tuotteita ja palveluita.­ Rekisteröitymisen voi tehdä myös facebook tunnuksilla. Asiakkaan on itse huolehdittava yhteystietojen täydentämisestä ja päivittämisestä OMAT TIEDOT sivuilla. Rekisteröityneet asiakkaat pystyvät varaamaan paikkoja mm. ryhmäliikuntaan ja virtuaalisesti ohjatuille spinning -tunneille.

TUOTTEIDEN JA PALVELUIDEN OSTAMINEN

Tuotteet ja palvelut ostetaan internetin välityksellä osoitteesta www.hyvinvointikeskus.fi.  Tilaukset vahvistetaan asiakkaalle sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet sekä niiden hinta. Avaus- ja ensimmäisen kuukauden maksu suoritetaan aina verkkokaupan kautta. Avausmaksulla katetaan asiakkaan tilistä ja kulkutunnisteesta syntyneitä rekisteröitymis-  ja hallintokustannuksia. Salikortti on voimassa heti oston jälkeen.

KAUSIKORTTI

Kausikortti on voimassa 12 kk heti oston jälkeen. Kausikorteissa on kaksi vaihtoehtoa: puolipäivä-ja kokopäiväkortti. Keskipäiväkortilla pääsee salille klo 08-14 välisenä aikana ja kokopäiväkortilla pääsee sisään klo 05-23 välisenä aikana. Kausikortin voi ostaa kertamaksuna tai tehdä kerran kuukaudessa maksettavan e-laskusopimuksen, joka on pituudeltaan 12 kk. Kausikortti jatkuu toistaiseksi 12 kk jälkeen. Irtisanomisaika on vuoden jälkeen 1 kuukausi.

Kausikortin hinnoittelu on edullisempi verrattuna lyhytkestoisempiin kortteihin, koska käyttäjä maksaa koko vuoden maksut kerralla tai sitoutuu maksamaan ne laskulla kuukausittain.

TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVA SALIKORTTI

Toistaiseksi voimassa olevan SALIKORTIN keston asiakas määrittä itse, lyhin kestoaika on 1 kk.  Toistaiseksi voimassa olevan salikortin voi maksaa kuukausittain paperilaskulla tai  e-laskulla. Kuukausittain maksavien sopimusten irtisanomisaika on 1 kuukausi. Irtisanominen on mahdollista tehdä milloin tahansa. Tässä kuussa irtisanotut asiakkuudet päättyvät seuraavan kuukauden viimeinen päivä. Toistaiseksi voimassa olevan asiakkuuden irtisanomisen voi tehdä vapaamuotoisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hyvinvointikeskus.fi

KERTALIPPU

Kertakäyntikortteja on mahdollista ostaa verkkokaupasta tai toimistosta sen aukioloaikoina.

MAKSUT/ MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksupalvelutarjoaja on Paytrail Oyj

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen tai palvelun toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.  Kuusamon Hyvinvointikeskus OY toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Suoramaksu, e-lasku tai paperilasku

Jatkuvissa, kuukausilaskutteisissa sopimuksissa on mahdollista maksaa laskulla, suoramaksulla tai e-laskulla. Laskutus on ulkoistettu Trust Laskutukseen. Trust Laskutus veloittaa mahdolliset muistutus- ja perintämaksut hinnaston mukaan, mikäli asiakas ei hoida maksujaan eräpäivään mennessä. Paperilaskun laskutuslisä on 3 euroa.

e-lasku otetaan käyttöön omassa verkkopankissa näin:

 • Haetaan laskuttajan tiedot esille nimellä tai tilinumerolla:  (Kuusamon Hyvinvointikeskus OY / Trust-Laskutuspalvelu tai FI68 1797 3000 0040 43 )
 • Lomakkeelle syötetään laskuttajan pyytämät lisätiedot (jäsennumero)
 • Sopimusehdot vahvistetaan turvaluvulla

Suoramaksu on verkkopankittoman maksajan e-lasku. Suoramaksulla maksat laskut aina automaattisesti eräpäivänä. Suoramaksu on yksinkertaisempi versio e-laskusta. Suoramaksu sopii sinulle, jos et käytä verkkopankkia, etkä siten voi käyttää e-laskua. Tee suoramaksusopimus omassa pankkikonttorissasi. Suoramaksuna maksettavan laskun summaa, eräpäivää tai tilinumeroa et voi itse muuttaa. Mikäli laskutukseen halutaan muutoksia, niistä tulee sopia laskuttajan kanssa erikseen hyvissä ajoin.

e-laskun vastaanottaminen ja maksaminen tapahtuu verkkopankissa. Viite- tai tilinumerot ovat valmiina laskussa. Laskut voi arkistoida verkkopankkiin ja halutaessa tulostaa. E-lasku on turvallinen maksutapa – pankki tunnistaa sekä maksun lähettäjän, että maksunsaajan. Verkkopankissa voi luoda erilaisia maksusääntöjä:

 1. e-lasku maksuun suoraan
 2. maksu on vahvistettava
 3. maksu tililtä annettuun eurorajaan saakka

Jos sinulla ei ole pankin verkkotunnuksia, saat ne pankistasi. Pankkisi neuvoo sinua mielellään!

MUUT MAKSUVÄLINEET

Liikuntasetelit: Smartum, E-passi/Sporttipassi, Tyky-liikuntaseteli ja Ticet Mind&Body käyvät maksuvälineinä. Toimita muut maksuvälineet toimistoon aukioloaikoina tai jätä nimellä varustettuna postilaatikkoon niin toimitamme sinulle salikortin ja loppulaskun toiveittesi mukaan. Kaikilla edellä mainituilla on myös verkkopalvelu, josta voit etsiä palveluntarjoajaksi  Kuusamon Hyvinvointikeskuksen. Maksa haluamasi summa, tulosta kuitti ja lähetä se sähköpostiimme toimisto@hyvinvointikeskus.fi. Joudumme tarkistamaan aina henkilöllisyytesi salikorttia noutaessasi.

TOIMITUS

Ostetut kulkutunnisteet aktivoidaan käyttäjän tilille Kuusamon Hyvinvointikeskuksen asiakasrekisteriin. Mikäli haluat ostaa tuotteen muulle henkilölle, ilmoita meille henkilötiedot sähköpostin välityksellä. Kulkutunnisteet toimitetaan viiden (5) päivän sisällä tilauksesta, postilla kotiosoitteeseen. Mikäli haluat itse noutaa kortin, ilmoita siitä sähköpostilla välittömästi ostoksen tehtyäsi.

VAIHTO JA PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita ja palveluita. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme (toimisto@hyvinvointikeskus.fi). Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua tilauksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

KUNTOSALIN SÄÄNNÖT JA TOIMINTAOHJEET

 1. Kuntosalilla liikutaan omalla vastuulla ja käyttäjien tulee noudattaa esillä olevia laitteiden käyttöohjeita ja muuta ohjeistusta. Jokainen käyttäjä vastaa itse omista vakuutuksistaan. Kuusamon Hyvinvointikeskus ei vastaa henkilö- tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat käyttäjälle tai tämän omaisuudelle.
 2. Ikäraja kuntosalille on 15 vuotta. Alle 15-vuotiaat huoltajan/ PT:n seurassa tai vanhemman suostumuksella. Jos murrosiän kasvupyrähdys ei ole vielä alkanut, olisi suositeltavaa tehdä kehonpainoharjoittelua. Kypsyminen kuntosaliharjoitteluun on yksilöllistä, joten harkintaa on käytettävä.
 3. Kuntosalille pääsee päivittäin klo 05.00-23.00 välisenä aikana kulkutunnisteella. Virtual Spinning on käytettävissä vapaasti, mikäli paikkoja on vapaana. Ohjelmoidut spinning tunnit näkyvät ryhmäliikunta kalenterista ja niihin on paikkoja rajoitetusti. Etukäteen varatut paikat ovat etusijalla ja ovat näkyvissä verkkopalvelussa. Kuntosalilta on poistuttava viimeistään klo 24.00, jolloin valot sammuvat automaattisesti.
 4. Harjoituspaikkoja käytetään saapumisjärjestyksessä. Anna sarjojen välillä muille mahdollisuus käyttää laitetta. Palauta painot käytön jälkeen telineisiin, Jos käytät magnesiumia, niin siivoa jälkesi.
 5. Kuntosalilla on käytössä TV, josta kanavat ja äänenvoimakkuus ovat itse säädettävissä. Otathan muut huomioon pitämällä äänenvoimakkuuden kohtuullisena. Ilmoita mahdollisista ongelmista henkilökunnalle tai osoitteeseen toimisto@hyvinvointikeskus.fi
 6. Merkkaathan mahdolliset viat ja puutteet laitteista heti ilmoitustaululle niin muutkin tietävät niistä. Palautetta voit laittaa myös sähköpostilla toimisto@hyvinvointikeskus.fi. Käyttäjien on huomioitava, että salilla ei ole aina henkilökuntaa, joten jokainen on velvollinen itse pitämään yllä viihtyisää kuntosaliympäristöä.
 7. Kuntosalilla ollaan vain sisäkengät jalassa ja puhtaissa vaatteissa. Jos hikoilet kovasti, niin käytäthän pyyhettä ja kuivaat jälkesi.
 8. Tarkistathan että sinulla on voimassa oleva kulkutunniste. Ilman voimassa olevaa korttia harjoittelemisesta seuraa 150 euron sakko. tallennamme kaikki sisään tulijat ja seuraamme tallenteista kuntosalilla liikkumista vilpin ehkäisemiseksi, palvelun parantamiseksi ja asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi. Voit tuoda ystäväsi tutustumiskäynnille, yhden kerran, kun ilmoitat siitä etukäteen sähköpostilla toimisto@hyvinvointikeskus.fi
 9. MIKÄLI KORTTI HÄVIÄÄ ON SIITÄ ILMOITETTAVA VÄLITTÖMÄSTI email: toimisto@hyvinvointikeskus.fi. Kortin uusiminen maksaa 10 euroa.
 10. Lapsille on leikkipaikka, jossa lapset ovat huoltajan vastuulla. Lapset eivät saa olla kuntosalin puolella.

Kuusamon Hyvinvointikeskuksella ei ole velvollisuutta hyvittää jäsenen maksamia maksuja, mikäli se joutuu tilapäisesti sulkemaan kuntosalin tai osan kuntosalista siellä suoritettavien välttämättömien huoltotöiden tai muiden ennalta arvaamattomien syiden vuoksi. Mahdollisista aikataulumuutoksista ilmoitamme sähköpostilla etukäteen.

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja ja hintoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kuusamon Hyvinvointikeskus OY käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

 

Sijainti


Virtuaaliesittely

Katso 360° virtuaaliesittely tästä

Yhteystiedot

Kuusamon Hyvinvointikeskus Oy
Kelantie 1
93600 Kuusamo

p. 040 0855 876 (klo 16-18)
toimisto@hyvinvointikeskus.fi

Kuntosali avoinna klo 5-23
Toimisto avoinna  ma-to klo 17-18

SporttiPassi

epassi

smartum

tyky

edenred

Laskutusosoitteet