Siirry suoraan sisältöön

KUNTOSALIN SÄÄNNÖT JA TOIMINTAOHJEET

  1. Kuntosalilla liikutaan omalla vastuulla ja käyttäjien tulee noudattaa esillä olevia laitteiden käyttöohjeita ja muuta ohjeistusta. Jokainen käyttäjä vastaa itse omista vakuutuksistaan. Kuusamon Hyvinvointikeskus ei vastaa henkilö- tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat käyttäjälle tai tämän omaisuudelle.
  2. Ikäraja kuntosalille on 15 vuotta. Alle 15-vuotiaat huoltajan/ PT:n seurassa tai vanhemman suostumuksella. Jos murrosiän kasvupyrähdys ei ole vielä alkanut, painoja ei pitäisi käyttää vaan tehdä kehonpainoharjoittelua. Kypsyminen kuntosaliharjoitteluun on yksilöllistä, joten harkintaa on käytettävä.
  3. Kuntosalille pääsee päivittäin klo 05.00-23.00 välisenä aikana kulkutunnisteella. Virtual Spinning on käytettävissä vapaasti, mikäli pyöriä on vapaana. Jumppatunnit näkyyy kalenterista ja niihin on paikkoja rajoitetusti. Etukäteen varatut paikat ovat etusijalla ja ovat näkyvissä verkkopalvelussa. Kuntosalilta on poistuttava viimeistään klo 24.00, jolloin valot sammuu automaattisesti.
  4. Harjoituspaikkoja käytetään saapumisjärjestyksessä. Anna sarjojen välillä muille mahdollisuus käyttää laitetta. Palauta painot käytön jälkeen telineisiin, Jos käytät magnesiumia, niin siivoa jälkesi.
  5. Kuntosalilla on käytössä TV, josta kanavat ja äänenvoimakkuus ovat itse säädettävissä. Otathan muut huomioon pitämällä äänenvoimakkuuden kohtuullisena. Ilmoita mahdollisista ongelmista henkilökunnalle tai osoitteeseen toimisto@hyvinvointikeskus.fi
  6. Merkkaathan mahdolliset viat ja puutteet laitteista heti ilmoitustaululle niin muutkin tietävät niistä. Palautetta voit laittaa myös sähköpostilla toimisto@hyvinvointikeskus.fi. Käyttäjien on huomioitava että salilla ei ole aina henkilökuntaa, joten jokainen on velvollinen itse pitämään yllä viihtyisää kuntosaliympäristöä.
  7. Kuntosalilla ollaan vain sisäkengät jalassa ja puhtaissa vaatteissa. Jos hikoilet kovasti, niin käytäthän pyyhettä ja kuivaat jälkesi.
  8. Tarkistathan että sinulla on voimassa oleva kulkutunniste. Ilman voimassa olevaa korttia harjoittelemisesta seuraa 150 euron sakko. Videotallennamme kaikki sisääntulijat ja seuraamme videotellenteista kuntosalilla liikkumista vilpin ehkäisemiseksi, palvelun parantamiseksi ja asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi. Voit tuoda ystäväsi tutustumiskäynnille, yhden kerran, kun ilmoitat siitä etukäteen sähköpostilla toimisto@hyvinvointikeskus.fi
  9. MIKÄLI KORTTI HÄVIÄÄ ON SIITÄ ILMOITETTAVA VÄLITTÖMÄSTI email: toimisto@hyvinvointikeskus.fi. Kortin uusiminen maksaa 5 euroa.
  10. Lapsille on leikkipaikka, jossa lapset ovat huoltajan vastuulla. Lapset eivät saa olla kuntosalin puolella.