Siirry suoraan sisältöön

Henkilökohtaiset saliohjelmat

  • Henkilökohtainen ohjelma- ja ohjaus kuntosalilla 90 €

Kuntosalivalmennus – Voimaa arkeen

Kuntosalivalmennus perustuu jokaisen asiakkaan henkilökohtaiseen tarpeeseen ja tavoitteeseen vastaten.

Aloittelijalle on tarjolla oma kuntosalipaketti: Kuntosali tutuksi – voimaa arkeen!
Tämän paketin avulla asiakas voisi aloittaa turvallisesti ja tavoitteellisesti kuntosaliharjoittelun henkilökohtaisen valmentajan opastuksella.Palvelupaketti sisältää:

  • 2 tapaamiskertaa, johon kuuluu napakka infopaketti kuntosaliharjoittelun hyödyistä, alkutilanteen kartoitus, tavoitteiden asettaminen, kehonkoostumus ja lihaskuntotestit
  • Kuntoilijalle tehdään yksilöllinen harjoitusohjelma kuntosalille (1- tai 2-jakoinen kuntosaliohjelma) ja se käydään yhdessä salilla läpi.
  • Hinta 150€ (sis.alv 24%)

Ne joille kuntosali on jo tuttu juttu, mutta esim. harjoittelun tavoitteellisuus puuttuu ja kuitenkin motivaatiota tavoitteellisempaan harjoitteluun löytyisi, tarjolla on pienempiä kuntosalipaketteja esim. pelkkä kuntosaliohjelman tekeminen tai sitten kuntosaliohjelman tekeminen ja yksi ohjauskerta kuntosalilla (ohjelman tekeminen haastattelun ja tavoitteiden pohjalta).

Lisäksi tarjolla on lihaskuntotestejä ja sen perusteella suulliset (tai halutessa myös kirjalliset) liikuntasuositukset lihaskunnon kohentamiseksi asiakkaan harjoittelu ympäristö huomioiden. Tähän voidaan myös yhdistää esim. oman kehon painolla tehtävä harjoitteluohjelma tai kahvakuulalla toteuttava harjoitteluohjelma kotiin

Jos kiinnostuit, ota ihmeessä yhteyttä ja pyydä tarjous!

Anu Koramoanu.koramo@fysiobalanssi.com

Riina Pelliriina@fysioterapia-kkk.fi

toimisto@hyvinvointikeskus.fi