Siirry suoraan sisältöön

Hyvää Uutta Vuotta!

Kiitos asiakkaillemme kuluneesta vuodesta ja liikunnallista Uutta Vuotta 2021!

Kiitos asiakkaillemme vuodesta 2020, joka oli meille kaikille poikkeuksellinen. Keväällä kuntosali oli muutaman kuukauden suljettuna, onneksemme tilanne parani ja pääsimme taas kesällä treenaamaan. 

Meillä täällä Kuusamossa tilanne on säilynyt Koronan suhteen rauhallisena. Toivottavasti näin myös jatkuu tulevana vuonna, vaikka alueellamme on ollut runsaasti lomalaisia liikkeellä. 

Asiakkaamme ovat noudattaneet turvavälejä, huolehtineet käsihygieniasta ja laitteita on desinfioitu käytön jälkeen kiitettävästi. Tästä suuri kiitos asiakkaillemme. Valoa on jo näkyvissä ja päivä alkaa pidentyä. Toimitaan jatkossakin vastuullisesti, tällä tavoin mahdollistamme turvallisen treenaamisen. 

Toimisto on auki arkisin ma-to klo 17-18. Poikkeuksena 31.12.2020 ja 6.1.2021 toimisto on suljettu. Verkkokauppa palvelee 24/7.

Kuntosalin siivousta on edelleen tehostettu

Kiinnitämme erityistä huomioita siihen, että käsisaippuaa, käsipyyhepaperia ja puhdistusaineita on edelleen riittävästi. Kuntosalilla on reilusti tilaa ja turvavälit on mahdollista säilyttää. Ovi aukeaa aamulla klo 5:00, jolloin on hyvä käydä treenaamassa väljästi. Alkuillan (klo 17-20) aikaan salilla on pääsääntöisesti eniten kuntoilijoita.

Ohjeistuksemme turvalliseen kuntosaliharjoitteluun:

  1. Tule vain terveenä
  2. Pese kätesi tullessasi ja lähtiessäsi
  3. Pidä turvavälit 1-2m muihin asiakkaisiin
  4. Desinfioi välineet ennen ja jälkeen käytön
  5. Suosittelemme maskin käyttöä tiloissa, joissa turvavälin pitäminen on haastavaa

Leimaathan korttisi joka kerta eteisessä, näyttöpäätteellä. Näin voimme parhaiten avustaa myös jäljittäjiä mahdollisten positiivisten tulosten esiintyessä.

 

Verkkokaupassa on hyvinvointia tukevia tuotteita myynnissä.

Tarjolla on salikorttien lisäksi liikuntakursseja, kuntosaliohjelmia, hyvinvointivalmennusta ja Firstbeat hyvinvointianalyysejä sekä kehonkoostumusmittauksia. Meiltä löydät palveluita monipuolisesti oman hyvinvointisi tukemiseksi ja myös tavoitteellisempaankin treenauksen. Verkkokauppa palvelee 24/7.  Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla toimisto@hyvinvointikeskus.fi, mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista.  Meille käy myös maksuvälineeksi E-passi, Smartum, Edenred, Tyky-online ja paikallisten yritysten omat liikuntaedut. Näistä saat lisätietoa palveluntarjoajien omilta sivuilta ja työnantajilta.