Tehyn yhteistyöjärjestöjen etäjumppa tiistaisin klo 17:40-18:30

Tarjoan teille terveysalan ja varhaiskasvatuksen ammattilaisille jumppaa etälivenä zoomilla tiistaisin klo 17.40-18.30 ajalle 16.3-18.5.2021, yhteensä 10 kertaa.
Jos et tuohon hetkeen pääse mukaan, niin jumpasta tulee myös tallenne – tallenne on jumpattavissa viikon.
Hinta kurssille on 19,90 euroa.

Ohjaan FasciaMethod-, Pilates-, Barre- ja joogatunteja. Tunnit ovat mukava sekoitus näitä kaikkia – palauttavia ryhtijumppia! Jumppaan tarvitset joustavat vaatteet ja vesipullon – sukkasillaan jumpataan.
Barreen pöydän/selkänojallisen tuolin tai ovenkahvan. Vähän pidempi kuminauha ja tennispallo/faskiapallo/lacrossepallo.

Ilmoittelen etukäteen, mikä jumppa on tulossa. Mutta kehonhuollolla aloitetaan.

Miksi tulisit? Hyvä kysymys!
Tarjolla on monipuolinen jumppakurssi, yhtä aikaa jumppaamassa kollegoita ympäri suomen. Saat hyvää mieltä, hyvinvointia, vinkkejä palauttavaan liikuntaan, ryhtiä ja harrastuksen, joka jatkuu suluista huolimatta.

Minä olen Riina Kuusamosta – fysioterapeutti, liikunnanohjaaja, sarjayrittäjä ja innostuja. Löydät minut ja yritykseni Fysioterapia KKK (Kuusamon Kuperkeikka ja Kuutamouinti) facebookista, instagramista ja Youtubesta. Olen vanhanaikainen ihminen ja suorastaan ylittänyt itseni zoomatessani jumppia – nämä ovat ihan onnistuneetkin.

Iloisesti tervetuloa jumppaan!  Terkuin Riina

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuusamon Hyvinvointikeskuksen kautta. Rekisteröidy asiakkaaksi ja klikkaa itsesi linkistä kurssille. 100 ensimmäistä mahtuu mukaan. Maksaa voit vaikka Smartumilla tai Epassilla

Osta kurssi tästä

 

Käyttö- ja toimitusehdot | Laskutusosoitteet

© Kuusamon Hyvinvointikeskus Oy | Sivusto Davas