Siirry suoraan sisältöön

Tankotanssin ja Akrobatian Alkeet: Kurssi 9-13 -vuotiaille

Tankotanssin ja Akrobatian Alkeet: Kurssi 9-13 -vuotiaille

Oletko 9-13 -vuotias ja kiinnostunut tankotanssista tai akrobatiasta? Haluatko oppia näiden lajien alkeet hauskassa ja kannustavassa ympäristössä? Nyt sinulla on tilaisuus osallistua kurssille, joka on suunniteltu juuri sinulle!

Kurssin Ajankohta

  • Päivämäärät: 24.6. maanantai ja 25.6. tiistai
  • Aika: klo 11-14

Kurssin Tavoitteet ja Sisältö

Tämän kurssin tavoitteena on, että opit tankotanssin ja akrobatian perusteet. Kurssilla keskitytään erilaisiin temppuihin ja liikkeisiin, joita voit harjoitella turvallisesti ja ohjatusti. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on hauskaa! Haluamme, että nautit kurssista, opit uusia taitoja ja tunnet itsesi rohkeaksi ja vahvaksi.

Miksi Osallistua?

Kurssille kannattaa ehdottomasti tulla, sillä opit uusia ja jännittäviä temppuja, joita voit näyttää ystävillesi. Lisäksi kurssi tarjoaa mahdollisuuden pitää hauskaa yhdessä muiden lasten kanssa ja löytää uusia kavereita. Liikunta ja yhdessäolo luovat positiivisen ja energisen ilmapiirin, jossa voit kehittyä ja kasvaa.

Kurssin Ohjaaja

Hei, olen Natalia Säkkinen ja toimin tämän kurssin ohjaajana ja 4H yrittäjänä. Olen iloinen ja energinen ohjaaja, joka rakastaa lasten kanssa työskentelyä. Minulla on pitkä tausta voimistelussa ja tankotanssissa, ja ohjaan myös lasten voimistelujoukkuetta. Kurssilla pyrin luomaan innostavan ja turvallisen ympäristön, jossa jokainen lapsi voi tuntea olonsa mukavaksi ja rohkeaksi kokeilla uusia asioita.

Mitä Tarvitset Mukaan?

  • Shortsien
  • T-paidan tai topin
  • Pienen pyyhkeen
  • Juomapullon
  • Evästä

Nämä varusteet takaavat, että olet valmis liikkumaan mukavasti ja pysyt virkeänä koko kurssin ajan.

Ilmoittaudu Mukaan!

Älä epäröi, vaan ilmoittaudu mukaan tälle jännittävälle kurssille tästä linkistä! Ilmoittautuminen on sitova ja vaatii rekisteröitymisen Kuusamon Hyvinvointikeskuksen verkkopalveluun. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan sinuun ja jakamaan kanssasi liikkumisen riemua ja oppimisen iloa. Nähdään kurssilla!