Siirry suoraan sisältöön

Laadittu: 30.6.2015.

1. Rekisterinpitäjä
Kuusamon Hyvinvointikeskus Oy
Osoite: Kelantie 1, 93600 KUUSAMO
E-mail: toimisto@hyvinvointikeskus.fi
Puhelin: 050-4641906

2. Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö Mika Pelli

3. Rekisterin nimi Kuusamon Hyvinvointikeskus Oy asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus Asiakasrekisterin tarkoitus on mahdollistaa asiakkaiden sähköinen ilmoittautuminen ja tunnistautuminen rekisterin ylläpitäjän järjestämiin tapahtumiin kuten kuntosalille tai ryhmäliikuntatunneille. Rekisteriä käytetään myös kulunvalvonnan hallintaan ja muihin tietojärjestelmätarpeisiin. Tietoja tarvitaan kuntosalin ja/tai ryhmäliikunnan kävijämäärien seurantaan.

5. Rekisterin tietosisältö Asiakkaan etu- ja sukunimi, syntymäaika, sukupuoli, puhelinnumero, osoitetiedot, sähköpostiosoite, e-laskutuksen vaadittavat tiedot sekä muita asiakkuuteen liittyviä tietoja. Lisäksi rekisterissä on tiedot asiakkuudesta (kuten käyntikerrat ja niiden ajankohdat). Rekisterissä voi olla myös asiakkaan määrittelemä salasana verkkopalvelun käyttämistä varten (salattuna).

6. Säännönmukaiset tietolähteet: Palvelu on käytettävissä osoitteessa kuusamo.fitnessbooker.fi

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset: Tietoja ei luovuteta.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet: Asiakastiedot sijaitsevat sähköisessä muodossa rekisterin ylläpitäjän tietojärjestelmässä, johon pääsee ainoastaan käyttäjätunnuksen ja salasanan hallussapitäjät. Käyttäjätunnus ja salasana ovat ainoastaan henkilökunnan ja teknisten asiantuntijoiden käytettävissä. Paperille tulostettuja tietoja säilytetään rekisterin ylläpitäjän toimitiloissa.