Siirry suoraan sisältöön

Naurujoogaohjaaja-kurssi

Kuusamossa Hyvinvointikeskuksella

Kurssi toteutetaan 1.-2.3.2024 (perjantaina klo 16:00 – 21:00  ja lauantaina klo 9:00 -15.30). Välissä pidetään sopiva evästauko.

Kurssilla tutustutaan naurujoogan historiaan, menetelmän ideaan ja käytännön toteutukseen, naurun myönteisiin vaikutuksiin sekä NAURETAAN, NAURETAAN ja NAURETAAN!

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat lisää iloa ja energiaa elämäänsä, kasvattaa luovuuttaan tai parantaa vuorovaikutustaitojaan. Mukaan voi tulla vain oman hyvinvoinnin kohentamiseksi, mutta kurssin jälkeen voit tuoda iloa myös muiden elämään toimimalla naurujoogaohjaajana.

Kurssi sopii mainiosti täydennyskoulutukseksi esim. terapeuteille, hoitoalan ammattilaisille, opettajille, kouluttajille, esiintyjille, yhdistyksissä toimiville, hyvinvointiyrittäjille jne.

Kurssin hinta on 350€ (sis. alv 24%) sisältäen opetuksen, käsikirjan ja todistuksen. Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan kurssimaksu, joka palautetaan ainoastaan lääkärintodistuksen perusteella tai, jos kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.

Osallistumisoikeuden kurssille voit lunastaa Kuusamon Hyvinvointikeskuksen verkkokaupasta. Maksun voit suorittaa perinteisesti verkkopankkimaksuilla, kortilla tai laskulla. Liikuntaeduilla maksaessasi, kuten E-passi tai Smartum, painikeet löytyvät myös verkkokaupastamme.

Lisätiedot: Päivi Hotinen, Tähtien Polku, puh. 050 558 2126 tai paivi(at)tahtienpolku.com

Tervetuloa!