Siirry suoraan sisältöön

Liikuntakurssit syksyllä 2021

Hyvää syksyä!

Nyt on aika aloittaa uusi liikuntaharrastus, sillä uuden taidon oppiminen edistää hyvinvointiasi ja innostaa oppimaan uutta. Kuusamon Hyvinvointikeskus tarjoaa monipuolisesti laadukkaita liikunta- ja hyvinvointikursseja. Kurssit toteutetaan mukavissa pienryhmissä.

Kurssit ovat myynnissä verkkokaupassamme. Löydät kurssien kuvaukset ja alkamisajankohdat  verkkokaupastamme, jossa pääset tutustumaan tarkemmin kurssien sisältöihin. 

Syksyllä alkavat kurssit: Pilates (sekä etäyhteydellä että livenä), FasciaMethod, Ilmajooga, Barre sekä tankotanssin startti – että jatkokurssit, Ihana rentoutuminen, Palaudu paremmin ja Mindfulness kurssit. Lämpimästi tervetuloa kursseille.

Kurssien maksut voit tehdä turvallisesti verkkokaupassamme omilla pankkitunnuksillasi tai työnantajan liikunta eduilla. Laskutus onnistuu myös verkkokaupassa, ja mikäli sopimus työnantajan kanssa on kunnossa laskun saa käännettyä myös työpaikalle.  Mikäli verkkokauppa ei sinulla tunnu toimivan ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hyvinvointikeskus.fi ja kerro huolesi, niin ratkaistaan kaikki kerralla. Toimisto on auki maanantai-torstai klo 17:00-18:00.

Kursseilla ohajaajina toimii Riina tai Jenna.

 

Ystäväni sanoin ”sinä olet yksi eniten olemisen sietämättömään keveyteen vihkiytynyt ihminen”.
Tule kursseilleni voimaan hyvin ja löytämään se sinun juttusi. Hauskuuden ja hyvinvoinnin puolesta.
Terkuin Riina

Olen Jenna, 35v, liikuntaneuvoja/tuntiohjaaja ja kolmen lapsen äiti. Häärään eri liikuntajuttujen parissa ja hyvinvointiala on sydämentyö. Ohjaan Hykellä tankotanssia, lapsille temppuilua HykeKids-tunneilla ja uutuutena rentoutus-tunnit. Nykäise hihasta jos tarvit jumppaa, yksityistunteja tai vaikkapa ilmajoogaa ja kehonpainoharjoittelua.