Siirry suoraan sisältöön

1 Kertakäynti

Rekisteröidy ja osta kertakäynti verkkokaupasta! Saat tekstiviestinä ovikoodin puhelimeesi. Koodi on henkilökohtainen ja voimassa 1kk ostopäivästä alkaen.

11,00 €


1 kk Salikortti 05-23

1kk salikortti, kokopäivä 05:00-23:00 , tuote on voimassa ostohetkestä yhden kuukauden. Ostaessasi tuotteen, saat PIN koodin tekstiviestinä puhelimeesi. Mikäli sinulla on ollut asiakkuus aiemmin korttisi aktivoituu myös maksun jälkeen. Mikäli tarvitset uuden kulkukortin laita sähköpostia toimistoon niin tehdään sinulle oma kulkukortti seuraavana toimistopäivänä.

49,00 €


1. Kuusamossa Lomalla -kortti

Rekisteröidy ja osta. Kortti toimii 10 päivää klo 05-23 välisenä aikana. Käy niin monesti kuin jaksat. Saat pin koodin tekstiviestillä puhelimeesi ja pääset heti salille. Mikäli tarvitset uuden kulkukortin laita sähköpostia toimistoon niin tehdään sinulle oma kulkukortti seuraavana toimistopäivänä.

35,00 €


10 krt sarjakortti, voimassa 3 kuukautta

Kortti toimii 10 kertaa klo 05-23. Kortti on voimassa kolmen kuukauden ajan. Kortti on henkilökohtainen. Mikäli tarvitset uuden kulkukortin laita sähköpostia toimistoon niin tehdään sinulle oma kulkukortti seuraavana toimistopäivänä.

74,00 €


12 kk Kausikortti määräaikainen, kokopäivä 05-23, laskutus

Määräaikainen 12kk x 33€ =396 € 12 kuukauden määräaikainen laskutustuote. E-laskun toimitus ilmainen, kirjelaskun toimituslisä on 3 €. Laskujen eräpäivä on kuun 1. päivä. HUOM! 12 kuukauden jälkeen jatkuu toistaiseksi, 1 kuukauden irtisanomisajalla. Ostaessasi tuotteen, saat PIN koodin tekstiviestinä puhelimeesi. Mikäli sinulla on ollut asiakkuus aiemmin korttisi aktivoituu myös maksun jälkeen. Mikäli tarvitset kulkukortin laita sähköpostia toimistoon niin tehdään sinulle oma kulkukortti seuraavana toimistopäivänä.

33,00 €


12 kk Kausikortti, keskipäivä 08-14, laskutus

Määräaikainen 12kk x 19€ = 228€. 12 kuukauden määräaikainen laskutustuote. e-laskun toimitus ilmainen, kirjelaskun toimituslisä on 3 euroa. Laskujen eräpäivä on kuun 1. päivä. 12 kuukauden jälkeen tuote jatkuu toistaiseksi, 1 kuukauden irtisanomisajalla. Ostaessasi tuotteen, saat PIN koodin tekstiviestinä puhelimeesi. Mikäli sinulla on ollut asiakkuus aiemmin korttisi aktivoituu myös maksun jälkeen. Mikäli tarvitset kulkukortin laita sähköpostia toimistoon niin tehdään sinulle oma kulkukortti seuraavana toimistopäivänä.

19,00 €


12 kk Kausikortti, keskipäivä, kertaosto

Kausikortti keskipäivä 8:00-14:00, kertaosto Ostaessasi tuotteen, saat PIN koodin tekstiviestinä puhelimeesi. Mikäli sinulla on ollut asiakkuus aiemmin korttisi aktivoituu myös maksun jälkeen. Mikäli tarvitset kulkukortin laita sähköpostia toimistoon niin tehdään sinulle oma kulkukortti seuraavana toimistopäivänä.

215,00 €


12 kk Kausikortti, kokopäivä, kertaosto

Kausikortti, kokopäivä 05-23, 12kk, kertamaksu. Ostaessasi tuotteen, saat PIN koodin tekstiviestinä puhelimeesi. Mikäli sinulla on ollut asiakkuus aiemmin korttisi aktivoituu myös maksun jälkeen. Mikäli tarvitset kulkukortin laita sähköpostia toimistoon niin tehdään sinulle oma kulkukortti seuraavana toimistopäivänä.

367,00 €


1kk Salikortti 08-14

1kk Salikortti, keskipäivä 8:00-14:00, Kortti on voimassa ostohetkestä yhden kuukauden. Mikäli tarvitset uuden kulkukortin, laita sähköpostia toimistoon niin tehdään sinulle oma kulkukortti seuraavana toimistopäivänä.

32,00 €


3. Salikortti, keskipäivä (toistaiseksi, e-laskutus)

Salikortti, keskipäivä klo 08-14, voimassa toistaiseksi, Kirjelaskun toimituslisä 3 euroa. Ensimmäisellä kerralla maksetaan: loppukuun tasaus + seuraava kuukausi. Jatkossa kuun 1.pv eräpäivä 29 euroa/kuukausi. Irtisanominen 1kk.= tässäkuussa irtisanotut on voimassa ensikuun loppuun. Ostaessasi tuotteen, saat PIN koodin tekstiviestinä puhelimeesi. Mikäli sinulla on ollut asiakkuus aiemmin korttisi aktivoituu myös maksun jälkeen. Mikäli tarvitset uuden kulkukortin, laita sähköpostia toimistoon niin tehdään sinulle oma kulkukortti seuraavana toimistopäivänä.

29,00 €


3. Salikortti, kokopäivä, (toistaiseksi, e-laskutus)

Salikortti, kokopäivä klo 05-23, voimassa toistaiseksi, Kirjelaskun toimituslisä 3euroa Ensimmäisellä kerralla maksetaan: loppukuun tasaus + seuraava kuukausi. Jatkossa kuun 1.pv eräpäivä 43 euroa/kuukausi. Irtisanominen 1kk.= tässäkuussa irtisanotut on voimassa ensikuun loppuun. Ostaessasi tuotteen, saat PIN koodin tekstiviestinä puhelimeesi. Mikäli sinulla on ollut asiakkuus aiemmin korttisi aktivoituu myös maksun jälkeen. Mikäli tarvitset uuden kulkukortin, laita sähköpostia toimistoon niin tehdään sinulle oma kulkukortti seuraavana toimistopäivänä.

43,00 €


Kehonkoostumus mittaus

Kehonkoostumus mittaus. Ostaessasi tämän tuotteen voit sopia yhden mittausajan ohjaajan kanssa. Saat myös ovikookoodin tekstiviestinä.

25,00 €


Tankotanssi & akrobatia. 24.6 ma-25.6 ti. Klo 11-14

Oletko 9-13 -vuotias ja kiinnostunut tankotanssista tai akrobatiasta? Haluatko oppia näiden lajien alkeet hauskassa ja kannustavassa ympäristössä? Nyt sinulla on tilaisuus osallistua kurssille, joka on suunniteltu juuri sinulle! Kurssin Ajankohta: 24.6. maanantai ja 25.6. tiistai Aika: klo 11-14 Kurssin tavoitteet ja sisältö: Tämän kurssin tavoitteena on, että opit tankotanssin ja akrobatian perusteet. Kurssilla keskitytään erilaisiin temppuihin ja liikkeisiin, joita voit harjoitella turvallisesti ja ohjatusti. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on hauskaa! Haluamme, että nautit kurssista, opit uusia taitoja ja tunnet itsesi rohkeaksi ja vahvaksi. Miksi Osallistua? Kurssille kannattaa ehdottomasti tulla, sillä opit uusia ja jännittäviä temppuja, joita voit näyttää ystävillesi. Lisäksi kurssi tarjoaa mahdollisuuden pitää hauskaa yhdessä muiden laOhjaaja Natalia Säkkinen. Mukaan tarvitaan shortsit, t-paita/toppi,pieni pyyhe, juomapullo ja evästä.

45,00 €


Rekisteriseloste

Kuukausilaskutteiset tuotteet: Verkkokauppa laskee automaattisesti loppukuun tasauksen + seuraava kuukausi. Jatkossa maksat kätevästi laskulla aina kuun 1.pv. 

HUOM: Meillä maksat kuukausiveloitteiset tuotteet edullisesti e-laskulla tai korttiveloituksella. Kirjelaskun toimituslisä on 3,5€

E-laskutuksen voi aktivoida omassa verkkopankista tilaamalla e-laskuja laskuttajalta: Kuusamon Hyvinvointikeskus / Ropo24 -laskutuspalvelu. Verkkopankki kysyy asiakasnumeroa laskun kohdistamiseksi oikealle henkilölle. Katso video What is e-lasku?