Siirry suoraan sisältöön

Kuinka sinä palaudut?

Takkatuli, käsityöt, kynttilät, sohva, hyvä kirja ja puhelu ystävälle ❤️ Aivan ihania syksyn puuhia ja passiivisen palautumisen välineitä. Näistä me Hyvinvointikeskuksellakin tykätään.
Tänä syksynä Hyvinvointikeskus on panostanut palautumiseen – siihen aktiiviseen palautumiseen. Kuulostaako suorittamiselta? Kyse on enemmänkin lempeästä liikkeestä, hengittämisestä, rentoutumisesta ja tutkitusta tiedosta.

Verkkokaupasta löydät tarkemmat tiedot kursseista.

 

Kurssi on keskiviikkoisin, alkaen 1.9. Pienryhmässä harjoitellaan keveillä ja helpoilla liikkeillä mm. hengityslihasten rentouttamista. Aikaa pysähtymiselle ja läsnäololle. Hinta 94,5 euroa.

Kuuden kerran YinTonics kurssin pitää Mun polun Piritta Liikka.

YinTonics vie Yin-joogan uudelle tasolle. Kurssilla syvennytään mm. jooga

 asanoiden lisäksi akupisteisiin. Kurssi alkaa 2,5 tunnin workshopilla maanantaina 20.9. Piritta on pitkänlinjan joogi ja luonnosta hyvinvointia tarjoava ammattilainen. Hinta 135 euroa.

Riinan Palaudu paremmin kurssilla

Kurssilla löydetään keinoja palautumiseen paremman unen, stressinhallinnan, lempeän liikkeen ja ravinnon avulla. Kurssi on torstaisin 23.9 alkaen. Hinta 95 euroa.

Kurssit ovat eri päivinä, joten halutessasi voit osallistua kaikkiin.

Firstbeat Hyvinvointianalyysit

ovat tarjouksessa syyskuun loppuun hintaan 149 euroa (normaalisti 169 euroa). Mittari mittaa unen, stressin ja liikunnan määrän. Hyvinvointikeskuksen ammattilaiset antavat mittaustuloksesta sinulle henkilökohtaisen hyvinvointianalyysin ja vinkit parempaan hyvinvointiin.
Hyvinvointianalyysin voit ostaa verkkokaupasta ja asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mittauksen aloittamiseksi.
Millä keinoin sinä palaudut?