Siirry suoraan sisältöön

Hyvää alkanutta vuotta

Viimevuosina kuntosalin välineitä on uusittu ja lisätty, jotta kuntoilu on mielekästä ja mukavaa. Viimeisimpänä saatiin raskaan sarjan käsipainot uusittua. Myös pieni lattiaremontti saatiin alkutalvesta tehtyä kivuttomasti. Kuntosali on nyt kunnossa ja valmiina vastaanottamaan kaikki kuntoilijat vuoden jokaisena päivänä. Ilmapiiri on viihtyisä ja houkutteleva, josta iso KIITOS vakioasiakkaillemme. Jumppaohjaajien opiskelujen myötä Hyke-jumpat loppuvat toistaiseksi. Jumppien kävijämäärät on myös olleet matalat menneen vuoden osalta. Yleinen kustannusten nousu harmittaa meitä kaikkia. Joudumme kevään aikana tarkastelemaan myös muita sopeutustarpeita, jotta pystymme tarjoamaan palvelua jatkossakin.

Talosta löytyy monenlaista liikuntakurssia talven varalle.

On tankotanssia, Yinjoogaa, Pilatesta, Barrea, FasciaMethod kehonhuoltoa ja Laitepilatesta. Löydät kurssikuvaukset, hinnat ja aikataulut Hyvinvointikeskuksen verkkokaupasta. Fysioterapia KKK näkyy mainostavan, että on hyvää ja halpaa.

Kuntosalille pääset klo 5-23 vuoden jokaisena päivänä. Kuntosali on auki kulkukortilla 05-23 joka päivä. Hyvinvointikeskuksen verkkopalvelussa voit asioida 24/7, toimisto on auki ma-to klo 17-18.

Lyhyt muistilista salietiketistä:

  • Meillä tervehditään aina salille tultaessa ja autetaan kaveria tarvittaessa.
  • Leimaa aina korttisi tai käytä PIN -koodiasi. Näin saamme selvitettyä jälkikäteen epäselvyydet
  • Salikorttisi toimii myös pukukaapin avaimena, Mikäli sinulla on tässä haasteita käy toimistossa.
  • Käytä salilla aina puhtaita vaatteita, sisäkenkiä tai tossuja. Myös pyyhkeen käyttö on suotavaa, jos hikoilet.
  • Anna tilaa muille omien taukojen aikana
  • Ilmoita toimiston sähköpostiin mikäli huomaat puutteita tai epäkuntoisia välineitä.

Ohjausta, opastusta ja fysioterapiaa

No entä sitten, jos et ihan tiedä, mitä siellä salilla tekisit? Ei hätää, meiltä löytyy palvelut sekä rapakuntoiselle, että aktiiviliikkujallekin. Jos on jotain tuki- ja liikuntaelinvaivaa, on Hyvinvointikeskuksen yhteydestä Terapiapiste, josta saat Kuusamon monipuolisimmat fysioterapia- ja valmennuspalvelut saman katon alta.

Asiakaspalvelu on auki arkisin maanantaiSTA-torstaiHIN klo 17-18

Sähköposteihin ja vastataan osoitteesta toimisto(at)hyvinvointikeskus.fi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin ja puheluihin toimiston aukioloaikoina ma-to klo 17-18, kun muulta tekemiseltä ehtii. 

Meillä voit maksaa salikortin myös erilaisilla liikuntaeduilla sekä osa-maksulla. Meille käy myös maksuvälineeksi E-passi, Smartum, Edenred, Tyky-online sekä paikallisten yritysten omat liikuntaedut. Näistä saat lisätietoa palveluntarjoajien omilta sivuilta ja työnantajilta. Liikuntaeduista verkkokauppaamme on lisätty e-passi ja smartum verkkomaksupainikkeet, joita käyttämällä voit hoitaa asiointisi verkkokaupassamme.

Tervetuloa rakentamaan omaa hyvinvointiasi!