Siirry suoraan sisältöön

HykeKids Akrobatiapäivät kesäkuussa!

HykeKids Akrobatiapäivät 9.-10.6.2021

Akrobatiapäivät on kesäkuussa 9.-10.6.2021 keskiviikkona ja torstaina klo 12:15-15:15.

HykeKids on alakouluikäisille hauskaa kesäloma tekemistä, jossa opitaan perusliikuntataitoja. Akrobatiapäivät pitää sisällään erilaisia lasten ikään sopivia akrobatiaa vaativia lajeja kuten  ilmajoogaa, tankoakrobatiaa ja airtrack-temppuja.

Akrobatiapäivät sopii kaikille lapsille. Mukaan tarvitset jumppavaatteet, shortsit, vesipullo ja pienet eväät.

 

Ohjaajana Jenna Ronkainen

 

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Huomaa, että sinulla tulee olla jokaiselle ilmoitettavalle lapselle rekisteröinti Kuusamon hyvinvointikeskuksen asiakasrekisterissä. Rekisteröinti vaatii sähköposti osoitteen, johon toimitamme kulkuavaimen. Huoltaja voi varata paikan myös omilla tunnuksilla yhdelle lapselle!

 

Maksu onnistuu kätevästi ja kotimaisesti Visma Pay verkkomaksu ratkasuilla.  Maksut onnistuu perinteisillä Pankkipainikkeilla, Mobiilimaksuilla kuten, MobilePay, Masterpass, Pivo ja Siirto. Masksutavaksi voi valita joustavasti myös laskun tai osamaksun.

Kaikki Hyvinvointikeskuksen liikuntatuotteet löytyy kätevästi verkkokaupasta ja paikan pääsee varaamaan suoraan valitsemalla kurssi ja maksamalla sen turvallisilla verkkomaksuilla.