HYKE Jumpat alkaa

Hyke jumpat käynnistyy

Hyke jumppiin pääsee kaikilla voimassa olevilla korteilla. Kortit saa ostettua verkkokaupasta ja noudettua noutolaatikosta joustavasti 24/7. Maksutapoina on tuttujen korttimaksujen ja verkkopankkien lisäksi laskutus ja liikuntaetu painikkeet, smartum, e-passi ja maksu asiakaspalveluun,  joilla saat suoraan työnantajasi liikuntaedun käyttöön käymättä toimistossa. Jumppiin on rajallinen määrä paikkoja tarjolla, joten varaa oma paikkasi kalenteristamme etukäteen ja ilmoittaudu paikanpäällä näyttöpäätteellämme. Toimisto palvelee maanantaista torstaihin klo 17-18 livenä ja sähköpostilla etänä osoitteessa toimisto@hyvinvointikeskus.fi

Kehonhallinta/venyttely maanantaisin klo 17-18

Minä olen Tiina. Olen valmistunut liikunnanohjaajaksi Kajaanin AMK:sta vuonna 2016. Tykkään itse harrastaa kaikenlaista retkeilystä käsitöihin. Ohjaan tälle hetkellä Hykellä kehonhallinta/venyttely-tuntia maanantaisin klo 17:00. Tervetuloa tunnille!

Viikko on hyvä aloittaa kehoa vahvistavien ja huoltavien liikkeiden parissa. Kehonhallinta/venyttely-tunti on lempeä mutta tehokas tunti, joka alkaa kehoa avaavilla lämmittelyliikkeillä. Lämmittelyn jälkeen siirrytään pääasiassa keskivartaloa vahvistaviin liikkeisiin ja lopuksi venytellään kaikki lihakset läpi ja rentoudutaan loppurentoutuksen aikana.

Latinmix- tunnit tiistaisin klo 17:15-18:15

Latinmix- tunnilla pääset nauttimaan lattarirytmeistä helpoilla askelkuvioilla. Tunneilla liidetään mm. merenguen, cumbian, salsan ja reggaetonin tahtiin liikunnan ilosta ja toistemme seurasta nauttien! Tule siis mukaamme ja lisää syksyysi hieman iloa, liikunnan riemua ja upeita rytmejä!
Tunneilla ohjaajanasi toimii Saija; itsestään myös aikoinaan pienen JLon löytäneenä ja siitä liikunnan ilosta ja riemusta edelleen suuresti nauttien.

Kiertoharjoittelu tunnit keskiviikkoisin 17:30-18:30

Kiertoharjoittelu on konaisvaltaista treeniä jossa lisävastusta saadaan  painoilla, ke

Päivi ohjaa kiertoharjoittelu tunnin keskiviikkoisin

honpainolla, kuminauhoilla ja kahvakuulalla.  Ohjelmat vaihtuu 6 viikon välein. Päivi ohjaajana keskittyy liiketekniikkaan, jotta asiakas saa paremman hyödyn jumpasta ja hien pintaan.

En voi luvata, että jokainen jumppa kerta on samanlainen.
Tulehan jumppailee terveisin Päivi.

Virtuaaliohjattu sisäpyöräily

Hyvinvointikeskuksen alakerrassa löytyy sisäpyöräilysali, josta saat virtuaaliohjatun tunnin edessä olevaan televisioon aina salin ollessa auki.  Bodybike pyörien säädöt sopii aloittelijoille ja ammattilaisille. Sisäpyöräilysali on toimii WALK IN  periaatteella, joten huolehdit itse tunnin tehosta virtuaaliohjaajan opastuksella.  Konsolista löytyy löytyy 31 monipuolista reittiä Suomen kielellä ja yli 50 reittiä englanninkielellä ohjattuna. Näytöltä löydät helpot ohjeet, josta voit valita nuomeronäppäimistöltä sopivan toiminnon. Mikäli tarvitset tukea sisäpyöräilysalin käyttöön ota yhteyttä sähköpostitse niin sovitaan aika tai vieraile salilla toimistoaikaamme. Virtuaaliohjauksen palveluntarjoajana toimii Wexer

Kuinka konsolia käytetään

Käyttö- ja toimitusehdot | Laskutusosoitteet

© Kuusamon Hyvinvointikeskus Oy | Sivusto Davas