Siirry suoraan sisältöön

Asiakastiedote 8.2.2023

 

Hyvä asiakkaamme, Kuusamon Hyvinvointikeskuksella on perustamisesta lähtien ollut tavoitteena innostaa kuusamolaisia liikkumaan, harjoittelemaan ja näillä keinoilla pitämään omasta kunnostaan huolta. Kantavana ajatuksena ja tavoitteena onkin ollut lisätä kuntosaliharjoittelun tunnettavuutta ja madaltaa kynnystä kokeilla ja aloittaa uusi harrastus. Myös moni kokeneempi salitreenaja on löytänyt salillemme. Olemme onnistuneet tavoitteessamme yhdessä ja haluammekin kiittää asiakkaitamme kiinnostuksesta palveluitamme kohtaan. Tervetuloa myös uudet asiakkaat, kuntosaliharjoittelun aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. 

Olemme koko olemassaolomme ajan pitäneet tuotteiden sekä palveluiden hinnat kiinteänä ja maltillisella tasolla. Nykyisen korkean inflaation aikana kustannusrakenteemme on noussut merkittävästi. Suurimpana yksittäisenä tekijänä on energian hinnan nousu ja vuokrakustannusten kohoaminen. 

Tämän vuoksi tarkistamme hintojamme 1.3.2023 alkaen seuraavasti: 

kokopäivä klo 05-23klo 05-23
Salikortti, toistaiseksi voimassa oleva e-laskutus43€
1 kk salikortti määräaikainen49€
12 kk kausikortti kertamaksulla367€
Kausikortti 12kk määräaikainen, kk laskutus, e-laskutus33€
Kuusamossa lomalla kortti, voimassa 10 vrk35€
kertakäynti, voimassa 2kk11€
10 kertaa kortti, voimassa 3kk74€
keskipäivä klo 08-14klo 08-14
Salikortti, toistaiseksi voimassa oleva, e-laskutus29€
1 kk salikortti32€
12 kk kausikortti kertamaksulla215€
Kausikortti 12kk määräaikainen, kk laskutus, e-laskutus19€

Hintojen muutokset eivät vaadi mitään toimenpiteitä nykyisiltä asiakkailtamme. Määräaikaisten salikorttien hinnat nousevat siinä vaiheessa kun ostetun tuotteen määräaika on kulunut umpeen, esimerkiksi helmikuussa 2023 ostettu 12 kk määräaikaisen kuukausiveloitteisen salikortin hinta pysyy samana vuoden ajan helmikuuhun 2024 saakka. Sen sijaan kertamaksulliset ja toistaiseksi voimassa olevat kuukausittain laskutettavien korttien hinnat muuttuvat 1.3.2023 alkaen.

Haluamme tarjota meillä treenaaville asiakkaille laadukkaan asiakaskokemuksen ja olemmekin investoineet vuosittain esimerkiksi uusiin kuntosalilaitteisiin. Tätä työtä tullaan jatkamaan ja kuuntelemme jatkossakin asiakkaidemme toiveita herkällä korvalla. 

Hyvää alkanutta kevättä kaikille!

Terkuin Hyvinvointikeskuksen väki