Siirry suoraan sisältöön

Kuusamon Hyvinvointikeskuksen maksutavat: Helppoutta ja mukavuutta asiakkaille

Kuusamon Hyvinvointikeskus on ottanut käyttöön vaivattomia maksutapoja, jotka tekevät kuntosaliasiakkuuden hallinnasta entistä helpompaa. Uudet maksutavat tarjoavat asiakkaille valinnanvaraa sekä automaattisen veloituksen pankki- ja luottokorteilla että e-laskutuksen muodossa.

Automaattinen Veloitus Pankki- ja Luottokorteilla

Asiakkaat voivat nyt nauttia huolettomasta maksamisesta automaattisen veloituksen avulla, joka hoitaa kuukausittaiset maksut ilman erillisiä toimitusmaksuja tai laskutuslisiä. Tämä vaihtoehto vähentää laskujen määrää ja tekee maksamisesta sujuvaa, sillä veloitus näkyy suoraan tiliotteella tai korttilaskulla. Visa Debit, Visa Credit ja Mastercard käyvät maksuvälineiksi.

E-laskutus Verkkopankissa

E-laskutuksen voi aktivoida helposti verkkopankissa tilaamalla e-laskut Kuusamon Hyvinvointikeskuksen laskuttajalta. Tämä maksutapa on luotettava ja vaivaton, ja sen etuna on toimitusmaksujen puuttuminen. Yrityksille on tarjolla myös mahdollisuus vastaanottaa verkkolaskuja suoraan kirjanpitoon verkkolaskuna.

Hallitse Asiakkuuttasi Helposti

Asiakkaat voivat hallinnoida asiakkuuttaan ja maksujaan kirjautumalla Kuusamon Hyvinvointikeskuksen verkkosivuille. Sivuilta löytyy mahdollisuus maksaa avoimia laskuja, päivittää asiakastietoja ja hyödyntää liikuntaetuja, kuten Smartumia ja e-passia. Automaattinen maksunvalvonta varmistaa, että asiakkuudet pysyvät ajan tasalla, ja muistuttaa hoitamaan avoimet maksut.

Asiakaspalvelu ja Irtisanominen

Kuusamon Hyvinvointikeskus tarjoaa asiakkailleen myös kattavaa asiakaspalvelua, johon voi ottaa yhteyttä sähköpostitse tai käymällä toimistolla. Toistaiseksi olevat asiakkuudet ovat toistaiseksi voimassa, ja ne voi irtisanoa yhden kuukauden irtisanomisajalla. Asiakaspalvelu on auki maanantaina ja keskiviikkona klo 17-18 ja perjantaina klo 16-17. Mikäli haluat irtisanoa asiakkuutesi laita sähköpostia osoitteeseen toimisto@hyvinvointikeskus.fi

Uusien maksutapojen ansiosta kuntosaliasiakkuuden hoitaminen on nyt entistä helpompaa ja mukavampaa, mikä tekee hyvinvoinnista huolettomampaa kuin koskaan.

Lue artikkeleitamme