Yin Tonics® -kurssi

Yin Tonics® -kurssi, 10 tuntia=6 kertaa

alkaa maanantaina 20.9.2021 klo 18:30, ilmoittautumiset 13.9.2021 mennessä!

1. kerta: 2,5 tunnin workshop. Tutustumme aluksi kiinalaisen lääketieteen perusperiaatteisiiin, guashaukseen ja YinTonics-sarjan akupisteisiin.
2.-5. kerta: 90min YinTonics-tunti, jossa on joka kerta ytimenä sama sarja. Vaihtuvia elementtejä ovat asanoiden variaatiot ja akupisteet.

YinTonics® vie yinjoogan aivan uudelle tasolle! Se vastaa tämän päivän – etenkin stressistä ja palautumisvaikeuksista kärsivien – ihmisten yleisimpiin vaivoihin ja tarpeisiin täsmäiskumaisesti poimien kiinalaisesta lääketieteestä ja joogan tekniikoista hoidollisesti yhteensopivan kokonaisuuden. Jokaisella YinTonics®-sarjalla on nimensä mukainen, hoidollisesti vaikuttava tavoitteensa: Qi, Palautuminen, Ruoansulatus, Immuniteetti, Hormonit ja Tunteet. Huolella valitut meridiaanijoukot, akupisteet sekä ikivanhat kiinalaiset ja intialaiset tonifioivat (vahvistavat) tekniikat muodostavat kokonaisuuden, jolla voidaan sanoa olevan terveydellisiä ja hoidollisia vaikutuksia. Tule kokemaan YinTonicsin vaikuttavuus ja viisaus!

Jokaisessa harjoituksessa (90min) rauhoitumme yinjoogan asanoissa, teemme keskittymis- ja hengitysharjoitteita sekä tutustumme akupisteisiin ja guashaukseen.

 

 

Syksy alkaa Qi:n vahvistamisen sarjalla ja sitä seuraavat Palautuminen, Ruoansulatus, Immuniteetti, Hormonit ja Tunteet. Kukin kurssi per sarja kestää 6 kertaa/10h

Hinta 135€

Rekisteröidy ja/tai kirjaudu sisään ja ilmoittaudu kurssille tästä tai Kuusamon Hyvinvointikeskuksen verkkokaupasta. Kurssin ostaminen edellyttää rekisteröitymistä Kuusamon Hyvinvointikeskuksen verkkopalveluun.

 

lisätietoja Piritta/ Mun polku

Käyttö- ja toimitusehdot | Laskutusosoitteet

© Kuusamon Hyvinvointikeskus Oy | Sivusto Davas