Jumppa

Jumppa eli ryhmäliikunta alkaa.

Jumpaan tai kuntosalille pääset  kertakortilla, sarjakortilla, kuukausikortilla tai kausikortilla. Samalla kortilla voit valita oman liikuntamuotosi kattavasta tarjonnasta. 

 1. Rekisteröidy asiakkaaksi
 2. Osta verkkokaupasta voimassa oleva kerta-, sarja-, kuukausi,- tai kausikortti
 3. Saat kortin postissa -tai nouda se toimistosta aukioloaikoina
 4. Varaa paikkasi jumppaan kalenterista verkkopalvelussamme
 5. Tullessasi kuntosalille tai jumppaan, ilmoittaudu eteisessä asiakaspäätteellä
 6. Korttisi toimii myös pukukaapin avaimena
 7. Käytä sisäkenkiä/-tossuja

Kaikki jumpat näkyvät osoitteessa www.hyvinvointikeskus.fi/kalenteri.  Jumpissa on noin  30% ”WALK IN” paikkoja, joihin voi ilmoittautua paikan päällä, asiakaspäätteellä. Asiakaspääte sulkee ilmoittautumisen tunnille,  kun paikat tulevat täyteen. Paikkoja on rajoitetusti.

Ryhmäliikunnan pukuhuoneet ovat yläkerrassa, jumppasalin vieressä. Alakerran pukuhuoneissa on suihkumahdollisuus.

Ryhmäliikunta-varausten peruutukset on tehtävä kolme tuntia ennen tunnin alkua. Peruutuksen voit tehdä verkkopalvelussa. Kolmesta peruuttamattomasta tunnista korttisi menee kiinni. Kortin avaus maksaa 10 euroa.  

 • Jumppatunnille tullaan hyvissä ajoin (ja iloisin mielin)
 • Kuuntele ohjaajan ohjeet – toimi sen mukaan
 • Jos hikoilet kovasti, ota oma hikipyyhe jumppaan mukaan
 • Tunnin loputtua vie käyttämäsi välineet paikoilleen, pyyhi matot

Pidämme oikeuden muuttaa jumppakalenteria, esimerkiksi ohjaajan sairastuessa. Ilmoitamme etukäteen ilmoittautuneille mahdollisesta peruuntumisesta sähköpostilla. Emme korvaa peruuntunutta jumppaa asiakkaalle.

TUNTIKUVAUKSET

Lihaskunto

Lihaskunto-tunnilla käydään läpi kehon suuret lihasryhmät helpoin mutta tehokkaiden liikkeiden avulla. Tunti alkaa lämmittelyllä, joka koostuu helpoista askellussarjoista ja päättyy venyttelyihin.

HIIT

HIIT (High-intensity Interval Training) on tehokas 30 minuutin tunti. Tunti perustuu kovatehoiseen mutta lyhytkestoiseen harjoitteluun. Tunti sopii kaikenkuntoisille, sillä tahdin määräät sinä!

HykeJAM

HykeJAM on 45 minuuttia kestävä hauska tanssillinen tunti, joka kohottaa kuntoa. Tunnilla käytetään yksinkertaisia liikkeitä, joten pääset helposti mukaan kokemaan tanssin riemua!

Kehonhuolto

Kehonhuolto-tunti on rentouttava koko kehoa huoltava venyttelytunti. Tunti koostuu kehoa huoltavista ja venyttävistä liikkeistä, jotka parantavat liikkuvuutta ja palauttavat muusta harjoittelusta.

RVP

RVP on 30 minuutin lihaskuntotunti, joka sopii kaikille.  RVP tunti vahvistaa reisiä, vatsaa ja pakaroita.

HykePUMP

Yksi tunti ja levytanko. Tunnilla käydään läpi suurimmat lihasryhmät. HykePUMP kehittää lihaskestävyyttä ja kiinteyttää koko kehoa!

Iskelmäjumppa

Askelsarjoihin ja lihaskuntoliikkeisiin siivittää kotimainen iskelmä – ja tanssimusiikki. Hikinen tunti kaikille Siltsu – faneille (myös muille!).

Pilates

Pilateksella saat terveen selän – ja litteän vatsan. Vartalokorsetin syvät lihakset herätellään ilman vaikeita askelsarjoja, omalla matolla ”pötkötellen”. Tunti sopii kaikille.

Tankotanssi

Tankotanssi kehittää tehokkaasti voimaa, notkeutta ja kehonhallintaa. Tunneilla tehdään erilaisia pyörähdyksiä, kiipeilyjä sekä pitoja. Aloittaminen ei vaadi aikaisempaa liikunta tai tanssi taustaa. Se sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Ei raskaana oleville, eikä alle 15 vuotiaille. Tankotanssi on lähtöisin akrobaattisesta, miesten harjoittamasta sirkus lajista. Varusteeksi tarvitset hihaton paita ja  lyhyet shortsit. Tunneilla ollaan avojaloin. Sormukset ja ym. korut on otettava pois tunnin ajaksi. Mukaan myös oma pyyhe.

Club Virtual sisäpyöräily

Alakerran sisäpyöräilysalissa on virtuaalinen ohjaus aamusta iltaan. Reittejä on valittavissa Suomen ja Englannin kielellä. Club Virtual sopii täydellisesti kaiken tasoisille kuntoilijoille. Niille, jotka eivät ole koskaan osallistuneet pyöräilytunnille aikaisemmin tai niille, jotka haluavat opetella tai parantaa tekniikkaansa. Jokainen määrittää itse omat vastuksensa, joten harjoittelu on helppoa ja vaivatonta.  Ohjaaja näytöllä opastaa ja antaa vinkkejä harjoituksen läpiviemiseksi. Harjoitus loppuu aina pieneen venyttelyyn ja pyörien kuivaamiseen hikisen harjoituksen jälkeen.

 

Kuntosalin LAITEOPASTUS

Noin 1h kestävä opastus kuntosalin painopakka laitteisiin ja Hyvinvointikeskuksen palveluihin.  Opastus toteutetaan ryhmässä, jossa ohjaaja näyttää keskeisimmät säädöt ja periaatteet laitteiden toimintaan. Opastuksen jälkeen on omatoimista kokeilua.

pystylogo

Sijainti


Virtuaaliesittely

Katso 360° virtuaaliesittely tästä

Yhteystiedot

Kuusamon Hyvinvointikeskus Oy
Kelantie 1
93600 Kuusamo

p. 040 0855 876 (klo 16-18)
toimisto@hyvinvointikeskus.fi

Kuntosali avoinna klo 5-23
Toimisto avoinna  ma-to klo 17-18

SporttiPassi

epassi

smartum

tyky

edenred

Laskutusosoitteet